Dienstverlening voor pleegkinderen 4-7

PleegKids

SafeWings biedt ook voor pleegkinderen van 4 tot 7 jaar de mogelijkheid om er een dag uit te zijn waardoor de pleegouders even met hun eigen ‘ ding’  bezig kunnen. Op een aantal mooie locaties in Zuid- en Noord Holland organiseren we één keer per maand op zaterdag een middag waarin ze, al naar gelang de locatie bezig zijn met knutselen, tekenen, dansen, zingen. Kortom alles wat een pleegkind leuk vind en rekening houdend met wat hij of zij aankan. Rondom thema’s maken we soms een toneelstuk en doen heel veel leuke spelletjes! Er is zowel binnen als buiten voldoende vertier te vinden. En natuurlijk gaan we lekker eten en het héél gezellig hebben met z’n allen.

tuinmoerkapelle

Wil jouw pleegkind met ons meedoen? In de agenda staan de activiteiten van de komende maanden.

Aan deze activiteit zijn geen kostenverbonden. Voor actuele data, tijdstippen en locaties kunt u kijken op de Activiteiten Agenda of hier klikken. Wil je meer hierover weten, neem dan contact met ons op via ons Contact- en Aanmeldingsformulier .

 

Ideeën welkom

Wij zijn op zoek naar dienstverleningsideeën voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 7   jaar.

Zoals jullie elders kunnen lezen op   onze website, bieden wij vanuit SafeWings activiteiten aan om pleegouders   zoveel mogelijk te ontlasten en tijd te geven om zich als echtpaar terug te   trekken of samen te zijn met hun biologische gezin.

Heb je een bepaalde behoefte, bruis je   van de ideeën neem dan graag contact met ons op.

Je bent van harte welkom om ons nog   jonge initiatief te ondersteunen en groter te maken.

Gebruik ons Contact- en Aanmeldingsformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op