Hoe gaat SafeWings om met het Coronavirus?

Update 20-5-2020

Het is het nieuws van de dag en je kunt er niet omheen. Ook bij SafeWings houden we de ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. We laten ons daarbij leiden door de richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de landelijke overheid. Daarnaast beoordelen we voortdurend de laatste ontwikkelingen en zullen waar nodig passende maatregelen nemen zoals onze activiteiten bijstellen of afzeggen.

Dit heeft ertoe geleid dat SafeWings heeft besloten om alle activiteiten voor pleegouders en pleegkinderen te annuleren t/m 1 september.. Iedereen die zich voor een of meerdere activiteiten had aangemeld is inmiddels geïnformeerd. We hopen in het nieuwe seizoen onze reguliere activiteiten weer op te kunnen starten.

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan online alternatieven voor ons activiteitenaanbod zodat wij pleegouders toch kunnen blijven ondersteunen. Een overzicht hiervan kun je vinden op deze pagina. Mocht je nog andere ideeën of wensen hebben, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat kun je zelf doen? De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn heel simpel:

Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Geen handen schudden
• Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
• Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar

Meer informatie vind je op de website van het RIVM. We houden je op de hoogte van eventuele veranderingen.

Team SafeWings