Marianne Westbroek (pleegoma) vertelt

“Vorig jaar gingen wij door een moeilijke periode met onze (pleeg)kleindochter. Op een bijeenkomst met andere pleeggrootouders werd mij verteld dat er een stichting was die pleegkinderen een gezellige actieve dag bezorgen. Maar dat het vooral bedoeld was om pleegouders voor een aantal uurtjes te ontlasten. Een mailtje naar SafeWings, en het antwoord liet niet lang op zich wachten.

Zo kwam onze kleindochter Lindsey op de SafeWings dagen terecht. Ze gaat er met heel veel plezier naar toe en komt altijd heel vrolijk terug. Afgelopen zaterdag ging zij met de andere pleegkindjes en vrijwilligers naar Schiphol Airport. De ouders van onze kleindochter wonen in Amsterdam. Het plan was dat wij Lindsey nadat wij haar hadden opgehaald in Gouda, naar Amsterdam zouden brengen voor een nachtje. Misschien konden ze haar wel op Schiphol ophalen.
Gebeld met de verantwoordelijke van die dag ( Jantine ), nou dat was geen probleem. En zo werd onze kleindochter daar opgehaald door haar andere oma. Het was heel leuk op Schiphol, de dag was eigenlijk te kort volgens Lindsey. En zo hadden wij niet een paar uurtjes maar twee vrije dagen.

Ondanks dat het soms echt niet gemakkelijk is om voor onze kleindochter te zorgen, zijn wij ook blij en dankbaar dat wij dat kunnen doen. Dankzij SafeWings hebben wij ook eens een paar uurtjes samen. Lieve mensen van SafeWings heel hartelijk dank.”

Marianne Westbroek

Archief