Oproep aan pleegouders!

Het initiatief SafeWings is in de eerste plaats voor jullie. Indien je behoefte hebt aan een dagje voor jullie zelf of samen met je biologische kinderen, dan biedt SafeWings jullie deze gelegenheid. Momenteel in twee vormen.

PleegBoerderij

Inmiddels is de PleegBoerderij van start gegaan. De eerste moestuinen zijn gemaakt en de dieren verzorgd. Meer pleegkinderen zijn welkom.
Interesse? Kijk dan even verder op onze website wat de pleegboerderij juist inhoudt. Jullie kunnen je dan aanmelden via contact@safewings.nl. of ga op de website naar ‘Contact’ en vul het formulier in.. Vermeld goed uw adres en telefoonnummer dan nemen wij contact met jullie op.

PleegManege

De PleegManege gaat weldra van start. Hierbij krijgt uw pleegkind de gelegenheid om op een manege in Gouda op een zondagmiddag te helpen bij klusjes die nodig zijn, de verzorging van de paarden en natuurlijk ook even paardrijden.
Interesse? Neem dan rechtstreeks contact op via contact@safewings.nl. of ga op de website naar ‘Contact’ en vul het formulier in. Vermeld goed uw adres en telefoonnummer dan nemen wij contact met jullie op.

 

Archief