SafeWings start in Noord-Holland

1 juni 2015 is voor SafeWings een heuglijke dag. Naast onze activiteiten in Zuid-Holland kunnen we nu ook pleegouders in Noord-Holland onze diensten aanbieden.

Eind 2014 is door een aantal pleegouders in Noord-Holland gevraagd om voor hen een FellowWings avond te organiseren. Deze mooi verlopen avond heeft er toe geleid dat  enkele weken later twee pleegouders SafeWings gebeld hebben met een plan om ook SafeWings activiteiten in Noord-Holland op te starten.

Er is daarvoor een schitterende locatie aangeboden in de gemeente ’t Veld (zie bijgaande foto’s). Inmiddels zijn vier pleegouders hard aan het werk om de activiteiten te gaan organiseren. De eerste activiteit voor de pleegouders is al gepland: Een StrongWings | Ken je Kracht training op 11 juli. Daarvoor kunt u zich opgeven via het contactformulier. Vanaf september zullen ook de eerste activiteiten voor pleegkinderen gaan plaats vinden. Daardoor hebben de pleegouders de mogelijkheid om even tijd voor zichzelf te hebben. Er wordt o.a. gedacht aan het bouwen van een bijenhotel, PleegKids activiteiten, in de tuinen werken en een bonbon workshop.

Voor de pleegouders worden onze bijzondere ontmoetingsavonden,  onder de naam  FellowWings, georganiseerd. Mocht u belangstelling hebben om vrijwilliger te worden of informatie over de activiteiten die gaan plaats vinden in Noord-Holland wilt ontvangen, dan kunt u dat doen via ons contactformulier.  Ook via de website zullen we u van de ontwikkelingen op de hoogte houden.

Paradise2A

Paradise1A

Archief