Terugblik op de Inspiratie Avond

12 november was de Inspiratie Avond in de Goudse Schouwburg. Het was een leuke bijeenkomst waar pleegouders elkaar inspireren en elkaar hebben leren kennen. Voor aanvang hebben we een heerlijk kopje koffie en gebakje gegeten.

Onze gastspreker dit jaar was Jos Burgers. Hij gaf een presentatie over ‘De Wet van Snuf’. De titel gaat over de kracht van geven bij het versterken van relaties. Iets dat wij als pleegouder herkennen. Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je ooit terug. Na de voorstelling kon men elkaar ontmoeten onder het genot van een lekkere drankje en hapje. Het was een mooie avond vol met kennismaking, nieuwe inzichten en humor. Volgend jaar weer! Maar tussentijds hebben wij ook nog leuke pleegouderbijeenkomsten bij u in de buurt.


Nanda vertelt haar ervaring over de Inspiratie Avond

Wij hebben genoten van de avond in De schouwburg. Wat een stoere zangeres met een mooie tekst! Het blijft een mooi verhaal hoe SafeWings is begonnen. Wij herkennen ons in het feit dat het kan gebeuren dat je het even niet meer zo goed weet. En hoe fijn is het dan als je iemand hebt om op terug te vallen. In ons geval was dat helaas niet zo, we hebben best een zware tijd achter de rug, ook als gezin kun je je dan best eenzaam voelen. Gelukkig hebben we een fijn gezin en mogen we binnenkort weer een jongetje in ons gezin opnemen. Ik ben als kind opgegroeid met pleegkinderen in ons gezin. Voor mij is het altijd zeker geweest dat ik dat ook ging doen. Ik ben vastbesloten mijn energie nu goed te gaan verdelen. De avond van SafeWings is één van de momenten waarop je even weer herinnerd wordt aan waarom je dit ook alweer doet. Ik kijk uit naar de training van 14 december. Hij lijkt mij heel waardevol.

Archief